News Flash:

Ce alimente sunt nocive pentru stomacul tau

15 Noiembrie 2013
1759 Vizualizari | 0 Comentarii
O dieta bogata in proteine de origine animala, prin urmare acidifianta, creste considerabil riscul de diabet de tip 2, cea mai frecventa forma de diabet, conform unui studiu publicat marti de cercetatorii de la Institutul national al sanatatii si cercetarii medicale din Franta (Inserm).

"Este vorba despre primul studiu care a stabilit o legatura intre aciditatea alimentelor si cresterea semnificativa a riscului de diabet de tip 2", a declarat Guy Fagherazzi, unul dintre autorii studiului aparut in revista Asociatiei europene pentru studiul diabetului Diabetologia.

Potrivit Mediafax, aciditatea organismului unei persoane depinde direct de ceea ce mananca, unele alimente avand efect acidifiant, in timp ce altele au efect alcalinizant, atunci cand sunt absorbite in organism.

Conform doctorului Guy Fagherazzi, carnea, mai ales produsele procesate din carne, branzeturile si produsele lactate fac parte din alimentele cele mai acidifiante, in timp ce fructele si legumele sunt, dimpotriva, alcalinizante.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aciditate gastrica alimente acide aciditatea organismului
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1946 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028737 (s)