News Flash:

Caviar de ciuperci

15 Ianuarie 2012
1460 Vizualizari | 0 Comentarii
Caviar de ciuperci
Ingrediente:

3 linguri de ulei
1/2 kg ciuperci, curatate si tocate marunt
1/2 ceapa tocata marunt
1 lingura vin alb
1 catel de usturoi tocat
2 linguri smantana
2 lingurite suc de lamaie
piper
sare

Mod de preparare:


Incalzim untul intr-o tigaie, adaugam ciupercile si ceapa, amestecam timp de 10 minute. Adaugam sare, piper, usturoi si lingura de vin. Mai lasam 2-3 minute si luam de pe foc, lasam sa se raceasca putin si adaugam sucul de lamaie si smantana. Punem amestecul intr-un bol si servim bine racit cu biscuiti sarati (crackers).
Puteti adauga si seminte de pin.
Caviar de ciuperci pregatit de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ulei ciuperci ceapa vin alb usturoi smantana piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1803 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025780 (s)