News Flash:

Caved Catzutz

18 August 2011
1629 Vizualizari | 0 Comentarii
Caved Catzutz
Ingrediente: 750 gr ficat 4 cepe mari, albe 5 oua sare piper negru ulei Mod de preparare: Ficatul se taie bucati si se pune la prajit in ulei, pe ambele parti. Cand este gata, se scoate pe un servet si se lasa la racit. Ceapa alba se curata, se taie solzisori fini si se pune la prajit in uleiul de la ficat, pana devine aurie. Cele 5 oua se pun la fiert 10 minute, pana devin tari, apoi se toaca in masina de tocat, impreuna cu ficatul si ceapa prajita. Pasta obtinuta se asezoneaza de sare si piper si se da la frigider 1 ora inainte de servire. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piper negru bucataria internationala oua ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1554 viz    0 com
1642 viz    0 com
1434 viz    0 com
5646 viz    0 com
2602 viz    0 com
1141 viz    0 com
1981 viz    0 com
1311 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1574 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016479 (s)