News Flash:

Catalin Scarlatescu a slabit 52 de kilograme! Cum a reusit aceasta performanta

21 Septembrie 2018
3253 Vizualizari | 0 Comentarii

In urma cu aproape doi ani, juratul emisiunii „Chefi la cutite” cantarea cu 52 de kilograme mai mult. Acesta a decis sa faca o schimbare in viata sa, iar in numai cateva luni, acesta a reusit o transformare de zile mari. De atunci, celebrul bucatar reuseste sa se mentina si a dezvaluit ce a facut pentru a scapa de toate kilogramele in plus care incepusera sa ii afecteze starea de sanatate.
Acesta a dezvaluit ca cel mai greu i-a fost sa renunte la carne, in special la peste, pe care il consuma extrem de des inainte sa se apuce de dieta. Insa cum analizele nu erau deloc bune, Catalin Scarlatescu a decis sa tina o dieta drastica, iar rezultatele s-au vazut inca din prima luna. Atunci a slabit 23 de kilograme si in numai cateva luni a ajuns sa fie mai slab cu 52 de kilograme.

„Am zis ca vreau sa fac o schimbare. Dar cred ca erau si toate date peste cap in analize. Erau praf, nu mai dormeam bine si am zis, gata, trebuie sa slabesc. Si acum ma apuc iar de slabit. Nu mai mananc carne deloc, nu mai beau alcool. E simplu. Eu am spus intr-o zi ca nu mai fumez si n-am mai fumat, la fel pot sa zic orice. Nu am mancat paine, carne, dulciuri si nu am baut alcool.

Am mancat, in schimb, doar salate proaspete, spanac, stevie, castraveti, rosii, mere, grapefruit, prune, nuci si migdale neprajite si nesarate. Nu conteaza ordinea sau cantitatea, insa nu ai voie sa mananci nimic altceva. Legumele se pot face pe gratar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lamaie (fara ulei) si un strop de sare, iar fructele se consuma proaspete.

Ce recomanda celebrul bucatar celor care vor sa urmeze acest regim
Este, insa, o dieta severa, eu nu recomand nimanui sa tina un astfel de regim fara sa consulte medicul. Fiecare organism are propriile necesitati, asa ca nu e bine sa tinem diete „de capul nostru”. Pai, dupa cum v-am povestit mai devreme, meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume si fructe proaspete, asa ca nu prea e loc de retete. Puneti pe gratar vinete, rosii si ardei iute, de exemplu, iar langa o salata verde”, a dezvaluit  Catalin Scarlatescu.v

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1862 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012981 (s)