News Flash:

Cat de importante mai sunt cartile de bucate

7 Februarie 2013
2174 Vizualizari | 0 Comentarii
Te bazezi pe retete de la mama sau pe cartile de bucate cu semnatura celebra atunci cand gatesti? Bucatarii amatori spun ca rareori folosesc ideile din cartile de bucate ale bucatarilor celebri.
 
Cartile de bucate semnate de nume mari din bucatariile lumii sunt mult prea greu de digerat de publicul amator. 40 de procente dintre aceste titluri nu sunt niciodata folosite, arata un sondaj citat de Daily Mail. E drept ca arata bine si sunt pline de poze frumoase, dar cel mai adesea completeaza colectia din biblioteca.
 
Cei mai multi dintre respondenti spun ca sunt intimidati de ingredientele cu nume ciudate, de retetele complicate si de limbajul folosit de maestri bucatari. In Search of Perfection’ a lui Heston Blumenthal si 3 Star Chef a lui Gordon Ramsay au fost citate cel mai des ca fiind nefolositoare. Nici nu e de mirare de vreme ce reteta lui Heston Blumenthal pentru prajitura “Black Forest” implica folosirea unei camere de vidare, iar un pui Tikka Masala are nevoie de 3 zile pentru a fi gatit perfect.
 
De partea cealalta, mamele si tatii care incearca sa gateasca pentru toata familia sau chiar mancare pentru reuniuni cu prietenii spun ca sunt mult mai relaxati si mai incantati de stilul simplu si usor oferit de cartile de bucate ale lui Jamie Oliver.
 
Sondajul a mai descoperit ca in medie un britanic are 10 carti de bucate, dar peste jumatate au renuntat complet la ele si cauta retete pe internet cu ingrediente pe care le au la indemana in frigider sau in camara.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucatariile lumii black forest jamie oliver
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2047 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032074 (s)