News Flash:

Castraveti pusi la murat cu morcov si ceapa

29 Octombrie 2013
4086 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

castraveti
ceapa taiata pestisori (cat sa apuci cu trei degete)
cateva felii subtiri de morcov
un catel de usturoi
cateva boabe de piper
o bucatica de hrean
o foaie de dafin
o lingurita de zahar
2 linguri de otet
o jumatate de lingurita de sare
o ramurica de marar

Mod de preparare:

Pune castravetii, bine indesati, in borcan, ceapa, morcovul, hreanul si catelul de usturoi, apoi toate mirodeniile, zaharul, otetul si sarea. Completeaza cu apa. Pune capacul si infileteaza-l bine. Agita-l bine ca sa se dizolve ingredientele si fierbe-l in bain-marie 30 de minute. Timpul se calculeaza din momentul in care apa in care fierb borcanele incepe sa clocoteasca. Castravetii sunt buni de mancat imediat si se pot pastra pana la un an, in loc racoros si la intuneric.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

castraveti murati muraturi bain-marie morcov murat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3850 viz    0 com
9094 viz    0 com
3136 viz    1 com
1888 viz    0 com
2203 viz    0 com
2796 viz    0 com
1615 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1566 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014296 (s)