News Flash:

Castraveti pusi la murat

21 Octombrie 2013
3837 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 l de apa
1 litru de otet pentru muraturi
6 linguri sare grunjoasa pentru muraturi
600 gr zahar
2 plicuri pikant fix

castraveti
ceapa
morcov
hrean
foi de dafin
1/2 lingura boabe de mustar
1/2 lingura boabe de piper

Mod de preparare:

Castravetii bine spalati se aseaza in borcanele spalate si uscate, apoi adaugam cateva feliute de morcov si ceapa, hrean, foi de dafin, boabe de mustar si piper.

Amestecam bine intr-o cratita otetul, apa, sarea, plicurile de pikant fix si zaharul,apoi punem la foc si lasam sa dea in cateva clocote.Aceasta compozitie o turnam fierbinte(punem cate un polonic,incet pentru a nu se sparge borcanele) peste castravetii din borcane si sigilam imediat cu capace.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

9082 viz    0 com
3123 viz    1 com
1887 viz    0 com
2200 viz    0 com
2792 viz    0 com
1615 viz    0 com
3192 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1739 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013500 (s)