News Flash:

Castraveti pusi la murat

21 Octombrie 2013
3975 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

6 l de apa
1 litru de otet pentru muraturi
6 linguri sare grunjoasa pentru muraturi
600 gr zahar
2 plicuri pikant fix

castraveti
ceapa
morcov
hrean
foi de dafin
1/2 lingura boabe de mustar
1/2 lingura boabe de piper

Mod de preparare:

Castravetii bine spalati se aseaza in borcanele spalate si uscate, apoi adaugam cateva feliute de morcov si ceapa, hrean, foi de dafin, boabe de mustar si piper.

Amestecam bine intr-o cratita otetul, apa, sarea, plicurile de pikant fix si zaharul,apoi punem la foc si lasam sa dea in cateva clocote.Aceasta compozitie o turnam fierbinte(punem cate un polonic,incet pentru a nu se sparge borcanele) peste castravetii din borcane si sigilam imediat cu capace.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

9253 viz    0 com
3257 viz    1 com
1948 viz    0 com
2248 viz    0 com
2849 viz    0 com
1664 viz    0 com
3290 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1469 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014506 (s)