News Flash:

Castraveti murati repede

6 Ianuarie 2014
2256 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 castraveciori
3 lingurite sare de mare fina
1/2 cana otet de vin alb
1 1 cana apa
2/3 cana zahar
1 lingurita seminte mustar
1 lingurita boabe piper
1 baton scortisoara
3 cuisoare

Mod de preparare:

Castravetii se taie in sferturi pe lungime. Se amesteca intr-un bol cu 1 1 lingurita sare si 4 cani cuburi de gheata. Se lasa sa stea o ora. Castravetii se spala sub jet de apa rece si se scurg bine. Otetul, apa, zaharul, sarea ramasa, mustarul, piperul, scortisoara si cuisoarele se dau in clocot. Castravetii se asaza intr-un borcan fierbinte, se toarna lichidul, se inchide cu capac si se lasa sa se raceasca. Se da borcanul la frigider peste noapte. Se pot consuma de a doua zi si se pot tine la frigider pana la doua saptamani.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1584 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014544 (s)