News Flash:

Castraveti de vara murati

24 Iulie 2013
2398 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg castraveti tineri
500 g ceapa
400 ml otet
1/2 lingura boabe de mustar
1/2 lingurita turmeric macinat
1/2 lingurita piper rosu proaspat rasnit
1/4 lingurita piper negru proaspat rasnit
4 catei de usturoi
150 g zahar
10 g sare grunjoasa

Mod de preparare:

Castravetii se taie in felii, pentru a se putea mura mai repede. Ceapa se taie pestisor. Intr-un borcan, se asaza jumatate din cantitatea de castraveti, iar deasupra se asaza jumatatea din cantitatea de ceapa. Intr-un alt borcan se procedeaza identic, pentru cantitatea de catraveti si ceapa ramasa.
Pune la fiert otetul, impreuna cu condimentele si lasa-l sa dea doar un clocot. Toarna otetul in borcane, lasa-le la racit si pune-le in frigider.
Castraveciorii murati pentru vara se servesc dupa 4 zile de la preparare, alaturi de carne si garnituri sau in salate.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa otet turmeric macinat usturoi sare grunjoasa borcan clocot
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1664 viz    0 com
1956 viz    0 com
2553 viz    0 com
2837 viz    0 com
2665 viz    0 com
2922 viz    0 com
1989 viz    0 com
3376 viz    0 com
4942 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1455 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011434 (s)