News Flash:

Castraveti cu urda si marar

5 Septembrie 2011
1087 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente: 8 felii de paine de toast 300 gr urda sarata de oaie 3 castraveti lungi 100 ml ulei de masline piper busuioc marar Mod de preparare: Castravetii se spala, li se taie varfurile apoi se taie in bucati de 10 cm inaltime, iar coaja li se indeparteaza partial, cu ajutorul unui cutit ascutit. Fiecare bucata de castravete se scobeste in interior, cu ajutorul unei lingurite cu o latura ascutita (de curatat), lasandu-se doar marginile si baza. Urda se freaca foarte bine cu piper si cu ulei de masline, cat sa se inmoaie eputin, iar apoi cu ea se umplu bucatile de castravete. Feliile de toast se prajesc in toaster si apoi se ung cu putina urda, pentru aderenta. Se pune cate o bucata de castravete umplut pe cate o felie de toast si castravetele se orneaza cu busuioc si marar. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene aperitiv placinte bruschete marar
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

995 viz    0 com
1868 viz    0 com
1572 viz    0 com
1224 viz    0 com
3722 viz    0 com
1075 viz    0 com
1036 viz    0 com

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1389
wh0cd683734 lisinopril doxycycline celebrex 200 mg atarax ventolin furosemide cafergot
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1605 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013109 (s)