News Flash:

Castraveti cornison pusi la murat

27 Septembrie 2013
2174 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

castraveti cornison
zahar
sare grunjoasa
otet
marar
ceapa
boabe de mustar
 
Mod de preparare:

Se spala castravetii si se taie la capete. Ceapa se curata si se taie rondele. Se pun in borcanele de 800 gr ceapa taiata rondele, apoi castravetii in picioare. Se adauga 1 lingurita de sare, 2 lingurite de zahar si 5 linguri de otet. Se adauga marar si boabe de mustar. Se completeaza cu apa. Se pun borcanele sa fiarba intr-un vas unde am pus pe fundul lui un prosop de bucatarie, sa nu se sparga la fiert. Se lasa sa fiarba circa 15-20 de minute. Se lasa sa se raceasca, apoi se depoziteaza in camara.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

castraveti cornison
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1583 viz    0 com
3530 viz    0 com
2931 viz    0 com
2954 viz    0 com
6687 viz    0 com
2118 viz    0 com
9056 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019665 (s)