News Flash:

Caserola de cartofi cu branza la cuptor

11 August 2016
3177 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg cartofi
550 ml de smantana semidegresata
sare
6 oua
200 gr mezeluri
100 gr branza

Mod de preparare:

1. Spala cartofii, curata-i si pune-i la fiert intregi, cu putina sare.
2. Dupa ce au fiert bine, scurge-i de apa, lasa-i la racit si feliaza-i. Ai grija ca feliile sa fie potrivite ca grosime.
3. Fierbe ouale, apoi curata-le si feliaza-le si pe acestea.
4. Feliaza mezelurile.
5. Pune smantana intr-un bol, adauga putina sare si incorporeaza mezelurile. Amesteca bine, ca sa se omogenizeze.
6. Unge cu putin unt o tava din sticla termorezistenta.
7. Pune un strat de cartofi in ea, apoi unul de oua, mezeluri si smantana.
caserola de cartofi la cuptor




8. Repeta procedeul pana la final. Ultimul strat trebuie sa fie de branza.
caserola de cartofi la cuptor




9. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 35-45 de minute.
caserola de cartofi la cuptor







Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

caserola cartofi caserola branza caserola retete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1685 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019624 (s)