News Flash:

Caserola de cartofi cu branza la cuptor

14 Iulie 2016
7636 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

1 kg cartofi
500 gr smantana
putina sare
6 oua
200 gr mezeluri
100 gr branza data pe razatoare

Mod de preparare:

1. Curata cartofii, spala-i, feliaza-i si pune-i la fiert (in apa cu putina sare).
caserola de cartofi la cuptor





2. Fierbe ouale tari si feliaza-le pe lungime apoi.
caserola de cartofi la cuptor





3. Feliaza mezelurile. Nu conteaza ce pui. Important e sa-ti placa.
4. Unge cu putin unt o tava din sticla termorezistenta.
5. Pune in ea un strat de cartofi, apoi ouale feliate, mezelurile si acopera cu cateva linguri de smantana.
caserola de cartofi la cuptor







6. Pune restul de cartofi si restul de smantana.
7. Presara branza si baga in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 45 de minute. Dupa aceea mareste la 200 de grade si mai tine vreo 10 minute.
 caserola de cartofi la cuptor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

caserola cartofi retete caserola cuptor cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1356 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020007 (s)