News Flash:

Caserola cu carne, broccoli si sos bechamel

14 Iunie 2016
2058 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 kg de cartofi
600 gr piept de curcan
400 gr broccoli

Pentru sos:
100 gr faina
100 gr unt
1 litru lapte
sare
piper

Mod de preparare:

1. Taie pieptul de pui in bucatele mici, iar cartofii in felii subtiri sau cubulete.
2. Pune carnea, cartofii si broccoli intr-o tava de copt.

Sos:
3. Topeste untul la foc potrivit.
4. Adauga faina in el si amesteca bine. Se vor forma mici grunjuri.
5. Toarna laptele peste faina si lasa sa inceapa sa fiarba. Pe parcurs se va ingrosa.
6. Potriveste de sare si piper. Cand a ajuns la consistenta dorita, ia-l de pe foc.
7. Toarna sosul peste carnea din tava si baga in cuptorul incins la 180 de grade, timp de o ora.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta caserola caserola carne caserola broccoli sos bechamel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1983 viz    0 com
1891 viz    0 com
2645 viz    0 com
2691 viz    0 com
1903 viz    0 com
24394 viz    0 com
2209 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1618 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019650 (s)