News Flash:

Caserola cu carne, broccoli si sos bechamel

14 Iunie 2016
1927 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg de cartofi
600 gr piept de curcan
400 gr broccoli

Pentru sos:
100 gr faina
100 gr unt
1 litru lapte
sare
piper

Mod de preparare:

1. Taie pieptul de pui in bucatele mici, iar cartofii in felii subtiri sau cubulete.
2. Pune carnea, cartofii si broccoli intr-o tava de copt.

Sos:
3. Topeste untul la foc potrivit.
4. Adauga faina in el si amesteca bine. Se vor forma mici grunjuri.
5. Toarna laptele peste faina si lasa sa inceapa sa fiarba. Pe parcurs se va ingrosa.
6. Potriveste de sare si piper. Cand a ajuns la consistenta dorita, ia-l de pe foc.
7. Toarna sosul peste carnea din tava si baga in cuptorul incins la 180 de grade, timp de o ora.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta caserola caserola carne caserola broccoli sos bechamel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1925 viz    0 com
1841 viz    0 com
2557 viz    0 com
2600 viz    0 com
1772 viz    0 com
23678 viz    0 com
2146 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1361 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018770 (s)