News Flash:

Cascaval si pui in ardei copt - pane - FOTO

18 Ianuarie 2012
2344 Vizualizari | 0 Comentarii
Cascaval si pui in ardei copt
Ingrediente:

cascaval
fasii de carne de pui
ardei kapia rosu
ou
pesmet
faina
ulei pentru prajit
piper
sare

Mod de preparare:


Ardeiul kapia se coace, se decojeste si se curata de seminte. Ca intr-un buzunarel, punem felii potrivite de cascaval. Punem si o felie de carne de pui (prajita in prealabil, sau facuta pe gratar). Dam ardeiul prin oul batut si condimentat cu sare si piper, faina, iar ou si pesmet. Prajim pana se rumeneste. Se poate servi cu salata de ardei copti.
Cascaval si pui in ardei copt - pane din imagini a fost pregatit de Dia.

Citeste si reteta Salata de ardei copti.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Cascaval_si_pui_in_ardei_copt2
cascaval pesmet faina ulei piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1849 viz    0 com
3357 viz    0 com
2937 viz    0 com
2584 viz    0 com
1485 viz    0 com
1455 viz    0 com
1364 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1552 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021701 (s)