News Flash:

Cascaval pane II

21 Noiembrie 2011
1072 Vizualizari | 0 Comentarii
Cascaval pane II
Ingrediente: 400 g cascaval o lingura de faina 2-3 linguri pesmet 100 g unt 1 ou Mod de preparare: Cascavalul se taie in felii groase de 1 cm, se da prin faina, ou si pesmet, dupa care se pune la prajit in unt sau untura incinsa. sursa articol: http://www.retete-mancare.ro sursa fotografie: http://www.retete-mancare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cascaval retete vegetariene faina pesmet unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1100 viz    0 com
1134 viz    1 com
1246 viz    0 com
1713 viz    0 com
1090 viz    0 com
1780 viz    0 com
1286 viz    0 com
984 viz    0 com
1107 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013337 (s)