News Flash:

Cascaval pane

17 August 2011
1511 Vizualizari | 0 Comentarii
Cascaval pane
Ingrediente: cascaval feliat pesmet faina ou sare ulei Mod de preparare: Mai intai se bate oul cu sarea. Dupa aceea se dau feliile de cascaval prin ou, apoi prin faina, iarasi prin ou si la final prin pesmet. Se pun la prajit feliile in uleiul incins, pe fiecare parte, avand grija sa nu se imprastie pesmetul. Sunt gata in momentul in care se rumeneste pesmetul. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval preparate microunde pesmet faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1581 viz    0 com
1415 viz    0 com
5393 viz    0 com
2546 viz    0 com
1114 viz    0 com
1949 viz    0 com
1273 viz    0 com
1038 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1627 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019855 (s)