News Flash:

Cascaval pane

17 August 2011
1412 Vizualizari | 0 Comentarii
Cascaval pane
Ingrediente: cascaval feliat pesmet faina ou sare ulei Mod de preparare: Mai intai se bate oul cu sarea. Dupa aceea se dau feliile de cascaval prin ou, apoi prin faina, iarasi prin ou si la final prin pesmet. Se pun la prajit feliile in uleiul incins, pe fiecare parte, avand grija sa nu se imprastie pesmetul. Sunt gata in momentul in care se rumeneste pesmetul. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cascaval preparate microunde pesmet faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1408 viz    0 com
1326 viz    0 com
4472 viz    0 com
2389 viz    0 com
1031 viz    0 com
1847 viz    0 com
1155 viz    0 com
968 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1548 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026883 (s)