News Flash:

Cas pane

16 Iunie 2011
1219 Vizualizari | 0 Comentarii
Cas pane
Ingrediente: 400 g cas de oaie 6 oua 4 linguri cu apa 8 linguri cu faina ulei Mod de preparare: Casul trebuie sa fie bine scurs. Se taie bucati mai groase, de marime potrivita, si se presara cu sare. Se pregateste un aluat din oua, putina apa, 4 linguri de apa, sare si 8 linguri de faina. Se foloseste tehnica de la pandispan: albuse spuma+ galbenuse amestecate cu apa, sare si faina adaugata usor. In uleiul incins se prajesc feliile de cas dupa ce au fost introduse in amestecul de ou, pana se rumenesc. Se scot intr-un vas, pe o hartie absorbanta. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.edelicios.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar praf retete vegetariene oua faina ulei
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1159 viz    0 com
2597 viz    0 com
5854 viz    0 com
1171 viz    0 com
1752 viz    0 com
1091 viz    0 com
1189 viz    0 com
1840 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019037 (s)