News Flash:

Cartofii la cuptor sub strat de legume si carne sunt perfecti pentru cina in familie

6 August 2018
1607 Vizualizari | 0 Comentarii

Cartofii la cuptor sub strat de legume si carne sunt perfecti pentru cina in familie.
INGREDIENTE: 1½ kg de cartofi; 200 gr de pastrama, salam sau carne fiarta; 150 gr de cascaval; 200 ml de smantana fermentata; 1 ardei gras; 1 ceapa; 1-2 catei de usturoi; 1 legatura de patrunjel; sare si piper negru macinat; 1 lingurita de nucsoara macinata; 1 lingura de ulei.

MOD DE PREPARARE: Taiati cartofii pai, ii transferati in forma de copt si adaugati sare si piper, dupa gust. Adaugati usturoiul dat prin presa, nucsoara si uleiul. Acoperiti forma cu capac sau staniol si coaceti cartofii timp de aproximativ 40 de minute la temperatura de 180 grade Celsius. Taiati pastrama si ceapa cuburi, iar ardeiul – pai, cascavalul il dati prin razatoarea mare. Puneti ingredientele intr-un vas, adaugati smantana, condimentati cu sare si piper, apoi amestecati.

Scoateti cartofii si acoperiti-i cu compozitia obtinuta. Puneti capacul si introduceti forma in cuptor pentru inca 15-20 de minute. In ultimele 5 minute, indepartati capacul, pentru ca preparatul sa se rumeneasca apetisant. Presarati cartofii cu verdeata tocata si seviti-i, sunt gustosi si aromati.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1564 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020692 (s)