News Flash:

Cartofi unguresti

20 Decembrie 2011
1748 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi unguresti
Ingrediente:

cartofi
ceapa
foaie de dafin
ulei de masline
piper
sare

Mod de preparare:

Cartofii se curata, se spala, se taie in felii potrivite si se pun la fiert. Ceapa se taie destul de subtire, iar foaia de dafin se marunteste. Cand sunt fierti cartofii, se scurge apa din vas si se presara foaia de dafin maruntita. Dupa aceea se prejeste ceapa in uleiul de masline, fara a se innegri, si se pune peste cartofi. Se amesteca cu o furculita, dar fara a face piure. Compozitia rezultata se pune pe foc si se amesteca vreo cateva minute. La final se potriveste de piper si sare

sursa reteta: gastronomie.ele.ro
sursa fotografie: gradinamea.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi ceapa piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1366 viz    0 com
1242 viz    0 com
1240 viz    0 com
3253 viz    0 com
1395 viz    0 com
1251 viz    0 com
1464 viz    0 com
8859 viz    0 com
1292 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1632 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021688 (s)