News Flash:

Cartofi umpluti la cuptor

12 Decembrie 2011
1751 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi umpluti la cuptor
Ingrediente: 6 cartofi mai marisori 150 g cascaval 1 lingura unt 8 linguri lapte marar piper Mod de preparare: Dupa ce se spala foarte bine,cartofii se pun la fiert cu tot cu coaja. Cand sunt fierti pe trei sferturi se scrug de apa si se lasa sa se raceasca. Cat timp fierb se rade cascavalul. Dupa ce s-au racit, cartofii se scobesc si se condimenteaza cu putin piper. Se pun intr-un bol cascavalul, laptele si putin miez de cartofi, maruntit cu o furculita. Se amesteca pana se omogenizeaza, apoi cu compozitia aceasta se umplu cartofii. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se pun cartofii, iar deasupra se presara putin marar uscat. Intre cartofi se asaza bucatele de unt. Tava se baga in cuptorul incins si se lasa acolo pana cand se rumenesc, in jur de 20 de minute. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive garnituri eapa cascaval unt lapte marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1519 viz    0 com
1114 viz    0 com
1104 viz    0 com
1223 viz    0 com
4543 viz    0 com
3086 viz    0 com
2065 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1750 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023810 (s)