News Flash:

Cartofi umpluti dupa aceasta reteta garantat NU ai mancat niciodata! Uite cum se prepara bunatatea din imagine

24 Ianuarie 2017
10503 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 kg cartofi
100 ml ulei
400 g ton din conserva
1 legatura patrunjel
zeama de la o lamaie
1 ou crud
1 ou fiert
1 lingurita mustar cu hrean
sare
piper

Mod de preparare:

Se spala cartofii si se pun sa fiarba in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scot si se lasa sa se raceasca. Se scoate miezul cu o lingurita si se pun pe un platou.
In acest timp, intr-un bol, se pun galbenusul de la oul fiert si de la cel crud. Se adauga mustarul, sare si piper, dupa preferinta, si ulei, putin cate putin, si se bate cu mixerul pana se obtine maioneza.
Se scot bucatile de ton din conserva, se lasa sa se scurga de zeama si se maruntesc. Separat, se alege si se spala patrunjelul si se toaca marunt.
Se pun, intr-un bol, maioneza, tonul, zeama de lamaie si patrunjelul tocat marunt. Se omogenizeaza, iar cu pasta obtinuta se umplu cartofii. Se orneaza cu frunze de patrunjel verde.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

garnitura cartofi cartofi umpluti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2108 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022074 (s)