News Flash:

Cartofi umpluti cu ton si branza de vaci

14 August 2014
3515 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

225 g de ton din conserva
3 cartofi copti
150 g branza de vaci
1/2 ardei iute rosu (tocat)
100 g rosii cherry
1 ceapa verde (taiata fin)
1/2 cana cu coriandru verde (tocat)

Mod de preparare:

Se amesteca tonul din conserva, scurs, cu ardeiul iute, ceapa verde, rosiile cherry taiate jumatati, coriandrul tocat fin si cu branza de vaci. Se taie o fanta intr-un cartof copt si se umple cu amestecul rezultat. Se servesc alaturi de salata verde.

sursa: taifasuri
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi umpluti retete cartofi cartofi peste retete aperitiv
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012749 (s)