News Flash:

Cartofi umpluti cu sunca

22 Decembrie 2011
2507 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi umpluti cu sunca
Ingrediente:

5 cartofi fierti, in coaja
sunca
5 ciuperci
cascaval
1 felie de ardei
1 ceapa verde
smantana
unt
ulei
sare

Mod de preparare:


Cartofii se spala, se curata de coaja, se taie in doua si se scobesc de miez. In interior se pun oleaca de unt si sare, dupa care se asaza intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei.
Ceapa se toaca marunt, ciupercile si ardeiul cubulete si se pun la calit, in ulei. Se adauga miezul cartofilor, sunca si se umplu cartofii cu acest amestec. Deasupra se asaza felii cascaval si se da tava la cuptor pentru 20 minute. In acest timp se rumnesc cartofii, iar cascavalul se topeste. Se servesc cu smantana.

sursa reteta si fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi sunca ciuperci cascaval ardei ceapa verde smantana unt ulei sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1911 viz    0 com
2452 viz    0 com
1247 viz    0 com
4478 viz    0 com
2323 viz    0 com
1777 viz    0 com
1932 viz    0 com
1275 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1749 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019335 (s)