News Flash:

Cartofi umpluti cu oua - Reteta pentru dimineti de weekend

22 Iulie 2016
1730 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 cartofi mari
4 felii de bacon
4 oua
cateva fire de chives si/sau patrunjel
80 gr parmezan sau branza cheddar, rase
sare
piper
unt

Mod de preparare:

Spala bine cartofii. Cu ajutorul unui cutit taie partea de sus a acestora si scobeste-le miezul pentru a obtine o barcuta. Intr-o tigaie nonaderenta prajeste baconul fara ulei, pana devine crocant. Taie-l apoi bucatele.
Cu zeama ramasa in tigaie, de la bacon, unge interiorul cartofilor. Asezoneaza apoi cartofii cu sare si pieper. Coace cartofii pana sunt aproape moi.

Scoate-i din cuptor si adauga in mijlocul fiecarui cartof cate putin unt. Adauga apoi baconul si cate un ou intreg in fiecare cartof. Deasupra adauga branza. Asezoneaza din nou cu sare si piper. Coace cartofii umpluti pana cand oul se incheaga. Cand sunt gata garniseste-i cu verdeata tocata marunt.
Cartofii umpluti cu oua se servesc calzi, alaturi de o lingura de iaurt sau smantana, dupa preferinte.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi oua cartofi umpluti mic dejun
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1304 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016690 (s)