News Flash:

Cartofi umpluti cu ciuperci si cascaval

23 August 2013
2929 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

12-14 cartofi
250 gr ciuperci proaspete
200 ml lapte
150 gr cascaval
2 cepe
1 lingura de faina
3 linguri de margarina
o legatura de patrunjel
sare
piper
 
Mod de preparare:

Se fierb cartofii in coaja timp de 10-15 minute si cand sunt gata se curata, se scobesc cu grija ca sa nu se sfarame si se lasa deoparte pana se pregateste umplutura. Se curata ceapa si ciupercile, se taie marunt, se calesc in margarina. Cand s-au rumenit se adauga faina si laptele, se potriveste de sare si piper, se presara patrunjelul tocat marunt si se amesteca pana devine ca o ciulama. La urma se pune cascavalul ras si se umplu cartofii cu aceasta compozitie. Se unge o cratita cu margarina, se aseaza cartofii umpluti, se toarna o cana de apa si se acopera vasul cu o folie de aluminiu. Se da tava la cuptor, la foc potrivit, pentru aproximativ 40 minute. Sunt foarte buni serviti simpli sau ca si garnitura la orice friptura.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi ciuperci proaspete cascaval margarina patrunjel piper friptura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1565 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015303 (s)