News Flash:

Cartofi umpluti cu ciuperci

29 Septembrie 2011
1305 Vizualizari | 0 Comentarii
cartofi umpluti cu ciuperci
Ingrediente: Pentru cartofi: 4 cartofi mai mari, un borcan de ciuperci , putina paine, verdeata, putina faina, 1 ceapa , 2 catei de usturoi, sare, piper. Pentru sos: 250gr bulion , 1 ceapa , 3 linguri amestec de legume congelate, foi de dafin, boabe de piper, putin oregano, 2 catei de usturoi, ulei si sare. Preparare: Se spala cartofii si se pun la fiert intregi, in coaja cam 15-20 minute (sa nu fie nici tari, nici super fierti). Se lasa la racit iar cand sunt inca calduti se scobesc cu lungurita. In timp ce fierb cartofii se face sosul: se toaca ceapa mare si se caleste in 2 linguri de ulei. Se adauga legumele congelate si 1 cana de apa si se lasa sa se inmoaie bine ceapa. Se adauga rosiile cu tot cu suc, condimentele, usturoi tocat fin si se mai lasa 5 minute. Umplutura: se mixeaza toate ingredientele: ciupercile, painea inmuiata in apa si apoi stoarsa bine, ceapa, usturoiul, verdeata, faina, condimentele, sarea. Cu aceasta compozitie se umplu cartofii. Intr-un vas se pune sosul, se mai adauga o canita cu apa, se aseaza cartofii umpluti, se stropesc cu putin ulei si se dau la cuptor 30-40 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

clatite cartofi ciuperci garnitura faina ceapa usturoi bulion dafin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1249 viz    0 com
2502 viz    0 com
1871 viz    0 com
1875 viz    0 com
1946 viz    0 com
2876 viz    0 com
1312 viz    0 com
1407 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1611 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027351 (s)