News Flash:

Cartofi umpluti cu cascaval

3 Februarie 2016
1524 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 cartofi mari
1 ceapa verde
200 gr cascaval
50 g parmezan
5 linguri de maioneza
2 felii de bacon
rozmarin
sare
piper

Mod de preparare:

Pune cartofii la copt in coaja. Cand sunt patrunsi bine scoate-i si taie-i jumatati. Cu ajutorul unei linguri, scobeste miezul si pune-l intr-un castron. Zdrobeste-l bine si amesteca-l cu cascavalul ras, rozmarinul tocat marunt si 2-3 fire de marar. Amesteca bine, apoi adauga maioneza si asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Umple cartofii cu compozitia obtinuta apoi presara parmezanul ras deasupra. Coace-i din nou pana cand parmezanul s-a topit si incepe sa se rumeneasca.

In timp ce cartofii se coc, pune la fript intr-o tigaie nonaderenta feliile de bacon, pana devin maronii. Scoate-le pe o farfurie in care ai pus un prosop absorbant, pentru a absoarbe excesul de grasime. Cand s-au racit taie-le bucatele mici. Toaca si ceapa verde marunt.

Cand cartofii sunt gata scoate-i din cuptor si presara deasupra baconul si ceapa tocata marunt. Serveste cartofii umpluti cu cascaval ca atare sau alaturi de o salata de sezon.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi umpluti cartofi cascaval cartofi cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1505 (s) | 35 queries | Mysql time :0.025909 (s)