News Flash:

Cartofi umpluti cu carne - Zau ca nu stiai sa-i prepari asa - RETETA MAI JOS

14 Martie 2017
11178 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 kg cartofi
2 cepe medii
250-300 gr carne tocata
80 gr morcovi
usturoi
ulei
verdeata preferata, tocata marunt
1-2 linguri pasta de rosii
sare
piper negru

Mod de preparare:

1. Curata cartofii, spala-i apoi taie-le capacele si scobeste-i de miez.
2. Amesteca piperul cu sarea carnea, usturoiul zdrovit si o ceapa maruntita.
3. Umple fiecare cartof cu mixul anterior.
4. Pune-i unul langa altul intr-o oala sau tigaie. Daca nu stau fixati, taie putin din baza fiecarui cartof.
5. Dizolva putina sare in apa si toarna in tigaie, pe langa cartofi. Nivelul apei ar trebui sa fie cam pana la jumatatea cartofilor.
6. Pune tigaia la foc mediu.
7. Intre timp prajeste morcovul dat pe razatoare si ceapa tocata.
8. Cand legumele au inceput sa se inmoaie, adauga sarea, pasta de rosii si cateva linguri de apa. Amesteca.
9. Pune legumele peste cartofii aproape fierti. Mai lasa pe foc pentru a fierbe complet.
Serveste cu sos si verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi umpluti cartofi carne sos cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1785 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013945 (s)