News Flash:

Cartofi umpluti cu carne si telemea

15 August 2013
2581 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 kg cartofi
1/2 kg branza telemea
1/2  sau un sfert de piept de curcan, depinde de cat este curcanul de mare
3 oua
cascaval

Mod de preparare:

Cartofii se fierb in coaja, nu foarte mult ca sa nu se sfarame ,se curata si se scobesc de miez cu o furculita/lingurita. Miezul  scos, de la cartofi se pune intr-un bol si se amesteca cu branza rasa pe razatoarea mica, ouale, si pieptul de curcan taiat fasiuti mici , subtiri si prajite putin inainte dar si putin condimentate cu sare, piper si boia de ardei dulce.
Cartofii se umplu cu atentie cu o lingurita , cu aceasta umplutura. Se aseaza in tava unsa cu putin ulei , se condimenteaza putin si se rade cascaval peste ei.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza telemea cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1458 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022577 (s)