News Flash:

Cartofi umpluti cu carne si cascaval

13 Decembrie 2013
3041 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg cartofi
350 g carne de pui
1 ceapa
1 lingura faina
25 g unt
50 ml ulei de masline
1 ou
50 g cascaval
100 ml lapte
100 ml smantana
1 legatura patrunjel
sare

Mod de preparare:

Cartofii se spala si se coc in coaja pana cand furculita intra usor in ei. Se cojesc, se taie in jumatati si se scobesc putin de miez cu o lingurita. Carnea de pui se fierbe si se toaca. Se amesteca cu ceapa taiata marunt si calita in ulei, cu oul, sarea si patrunjelul. Se umplu cartofii cu aceasta compozitie si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Untul se topeste si in el se adauga faina dizolvata in lapte si amestecata cu smantana. Se toarna sosul obtinut peste cartofi, se presara cascavalul ras si se da tava la cuptor 10 minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi umpluti retete culinare retete bzi culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1484 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015724 (s)