News Flash:

Cartofi umpluti cu branza de vaci II

26 Iulie 2011
2173 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi umpluti cu branza de vaci
Ingrediente: 4 cartofi destul de mari 100 g branza 2 ardei, preferabil de culori diferite si nu prea mari 2-3 catei de usturoi 1 legaruta ceapa verde 2 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Se spala cartofii si se coc la cuptorul incins la 200 de grade, cam 40 - 50 de minute, pana cand se simt moi la apasare. Intre timp, se toaca ceapa, usturoiul si ardeii si se calesc in uleiul incins pana cand se imoaie putin. Se lasa sa se racoreasca, se adauga branza sfarmata si se condimenteaza cu sare si piper. Cartofii copti se lasa putin sa se raceasca, se taiemun capac si se scoate miezul cu o lingurita. O parte din miez se poate amesteca cu legumele si branza. Se umplu cartofii cu ce s-a pregatit si se mai da inca 5 - 10 minute la cuptor, sa se rumeneasca. sursa articol: http://delly.garbo.ro surs fotografie: http://www.feminis.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive cartofi branza ardei almette ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2623 viz    0 com
1242 viz    0 com
1701 viz    0 com
4723 viz    0 com
953 viz    0 com
3118 viz    0 com
1243 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1621 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022261 (s)