News Flash:

Cartofi umpluti cu branza de vaci

27 Mai 2011
2309 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Cartofi umpluti cu branza de vaci2
Ingrediente: 2 cartofi mari 2 cani branza de vaci 1 lingura margarina ½ lingura sare ½ felie paine 1 ou crud 1 catel de usturoi 200 g smantana Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja, in apa cu putina sare. Se curata apoi de coaja, se taie in jumatati pe lungime si se scobesc la mijloc. Separat se prepara umplutura. Se piseaza branza cu o furculita, se amesteca cu oul, margarina, sarea si painea inmuiata in apa sau lapte. Se umplu cartofii cu acest amestec si se pun intr-o cratita unsa cu ulei. Deasupra cartofilor se toarna sos de usturoi si se da la cuptor pentru 20 de minute. Cartofii se fierb în coaja cu putina sare timp de 30-40 minute. Apoi se curata de coaja si se taie în jumatati pe lungime si se scobesc la mijloc. Separat se freaca cu furculita brânza de vaci, oul, margarina, sarea si pâinea înmuiata. Se umple scobiturile cartofilor cu aceasta umplutura si se pun într-o cratita unsa cu ulei. Se prepara un sos de usturoi din smantana si usturoiul pistat. Peste cartofii umpluti se toarna sosul de usturoi si se pune la cuptor 20 de minute. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi branza sarata usturoi paine smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1321 viz    0 com
2253 viz    0 com
2492 viz    0 com
2664 viz    1 com
1965 viz    0 com
1123 viz    0 com
7986 viz    0 com
1019 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1790 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019796 (s)