News Flash:

Cartofi umpluti cu branza de vaci

27 Mai 2011
2266 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi umpluti cu branza de vaci2
Ingrediente: 2 cartofi mari 2 cani branza de vaci 1 lingura margarina ½ lingura sare ½ felie paine 1 ou crud 1 catel de usturoi 200 g smantana Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja, in apa cu putina sare. Se curata apoi de coaja, se taie in jumatati pe lungime si se scobesc la mijloc. Separat se prepara umplutura. Se piseaza branza cu o furculita, se amesteca cu oul, margarina, sarea si painea inmuiata in apa sau lapte. Se umplu cartofii cu acest amestec si se pun intr-o cratita unsa cu ulei. Deasupra cartofilor se toarna sos de usturoi si se da la cuptor pentru 20 de minute. Cartofii se fierb în coaja cu putina sare timp de 30-40 minute. Apoi se curata de coaja si se taie în jumatati pe lungime si se scobesc la mijloc. Separat se freaca cu furculita brânza de vaci, oul, margarina, sarea si pâinea înmuiata. Se umple scobiturile cartofilor cu aceasta umplutura si se pun într-o cratita unsa cu ulei. Se prepara un sos de usturoi din smantana si usturoiul pistat. Peste cartofii umpluti se toarna sosul de usturoi si se pune la cuptor 20 de minute. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi branza sarata usturoi paine smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1268 viz    0 com
2211 viz    0 com
2460 viz    0 com
2608 viz    1 com
1920 viz    0 com
1093 viz    0 com
7836 viz    0 com
995 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1550 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016652 (s)