News Flash:

Cartofi umpluti cu bacon

3 Ianuarie 2013
7486 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

16 cartofi mici
6 felii bacon
1 cana de smantana
arpagic tocat

Mod de preparare:

Fierbe cartofii, scurge-i si lasa-i la racit. Prajeste 6 felii de bacon pana se fac crocante, apoi marunteste-le. Taie cartofii in jumatate, pe lungime. Taie putin din partea rotunda pentru ca jumatatile sa stea bine pe o tava, apoi scobeste centrul fiecaruia. Amesteca miezul scos cu jumatate de cana de smantana, baconul si 3 linguri de arpagic tocat. Umple cartofii si serveste-i calzi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi mici bacon smantana arpagic tocat crocante
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1468 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019800 (s)