News Flash:

Cartofi umpluti cu bacon

25 Februarie 2016
1858 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cartofi copti
2 felii bacon prajit si tocat marunt
1/4 cana smantana
1 cana broccoli
1/4 cana apa
2 fire ceapa verde
100 g branza cheddar sau cascaval
piper
sare

Mod de preparare:

Pune buchetelele de boccoli la fiert in apa, timp de 7 minute. Taie cartofii copti in jumatati, pe lungime, si scobeste-le miezul. Pune miezul intr-un castron si marunteste-l, insa nu il transforma in piure. Adauga peste acesta smantana, broccoli-ul scurs bine si asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Cu ajutorul compozitiei umple cartofii. Presara deasupra baconul si apoi cascavalul. Coace totul pana cand cascavalul de topeste. Scoate cartofii din cuptor si presara deasupra ceapa verde.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi umpluti cartofi bacon cartofi broccoli
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1469 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018384 (s)