News Flash:

Cartofi umpluti

6 Aprilie 2011
1207 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi umpluti
Ingrediente: 6 cartofi mari 2 lingurite unt 100 g cascaval 100 g smantana 1 lingura marar tocat sare Mod de preparare: 1. Coaceti cartofii iar dupa ce s-au racit curatati-i de coaja si scobiti miezul din centrul cartofilor. 2. Incercati sa scobiti cartofii cu un cutit pentru a nu ii sfarma sau a face o gaura prea mare. 3. Jumatate din cantitate de cartof scobita se amesteca cu untul si cascavalul ras. 4. Amestecati bine pana cand obtineti o pasta omogena si umpleti cartofii lasand un cm liber pentru a pune smantana. 5. Puneti in cm ramas cate un pic de smantana si asezati cartofii intr-un vas de yena. 6. Dupa ce cartofii sunt rumeniti frumos, scoateti tava si se presara marar tocat pe deasupra. 7. Daca doriti puteti rade putin cascaval si in tava inainte de a o pune la cuptor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi unt cascaval smantana marar tocat sare pasta omogena
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1449 viz    0 com
1979 viz    0 com
1443 viz    0 com
1354 viz    0 com
1356 viz    0 com
1423 viz    0 com
3665 viz    0 com
1238 viz    0 com
2795 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1481 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018562 (s)