News Flash:

Cartofi taranesti cu muraturi

9 Decembrie 2011
2259 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Cartofi taranesti cu muraturi
Ingrediente: 1 kg cartofi 1 leg ceapa verde 2 cepe albe 1 lingurita rasa boia rosie de ardei 1 legatura mica patrunjel verde 100 ml ulei piper sare Mod de preparare: Prima data se spala si se fierb cartofii cu coaja in apa cu sare timp de vreo 30 de minute. Dupa aceea se scurg si se curata. Ceapa se curata si se taie marunt, iar patrunjelul se spala si se marunteste. Intr-o tigaie se prajeste ceapa alba. Cand incepe sa fie sticloasa se pun patrunjelul verde, ceapa verde tocata si boiaua. In amestec se incorporeaza si cartofii, care se zdrobesc in prealabil, si se amesteca din cand in cand, timp de vreo 5 minute. Se potrivesc de piper si sare, iar apoi se pun intr-un vas. Ca decor se foloseste verdeata. Se pot servi cu muraturi. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi retete vegetariene almette patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2039 viz    0 com
1395 viz    0 com
2342 viz    0 com
1021 viz    0 com
1527 viz    0 com
1690 viz    0 com
1633 viz    0 com
2286 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1606 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018510 (s)