News Flash:

Cartofi taranesti cu muraturi

9 Decembrie 2011
2305 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi taranesti cu muraturi
Ingrediente: 1 kg cartofi 1 leg ceapa verde 2 cepe albe 1 lingurita rasa boia rosie de ardei 1 legatura mica patrunjel verde 100 ml ulei piper sare Mod de preparare: Prima data se spala si se fierb cartofii cu coaja in apa cu sare timp de vreo 30 de minute. Dupa aceea se scurg si se curata. Ceapa se curata si se taie marunt, iar patrunjelul se spala si se marunteste. Intr-o tigaie se prajeste ceapa alba. Cand incepe sa fie sticloasa se pun patrunjelul verde, ceapa verde tocata si boiaua. In amestec se incorporeaza si cartofii, care se zdrobesc in prealabil, si se amesteca din cand in cand, timp de vreo 5 minute. Se potrivesc de piper si sare, iar apoi se pun intr-un vas. Ca decor se foloseste verdeata. Se pot servi cu muraturi. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi retete vegetariene almette patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2083 viz    0 com
1441 viz    0 com
2367 viz    0 com
1054 viz    0 com
1571 viz    0 com
1719 viz    0 com
1668 viz    0 com
2319 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025870 (s)