News Flash:

Cartofi taranesti cu muraturi

9 Decembrie 2011
2210 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi taranesti cu muraturi
Ingrediente: 1 kg cartofi 1 leg ceapa verde 2 cepe albe 1 lingurita rasa boia rosie de ardei 1 legatura mica patrunjel verde 100 ml ulei piper sare Mod de preparare: Prima data se spala si se fierb cartofii cu coaja in apa cu sare timp de vreo 30 de minute. Dupa aceea se scurg si se curata. Ceapa se curata si se taie marunt, iar patrunjelul se spala si se marunteste. Intr-o tigaie se prajeste ceapa alba. Cand incepe sa fie sticloasa se pun patrunjelul verde, ceapa verde tocata si boiaua. In amestec se incorporeaza si cartofii, care se zdrobesc in prealabil, si se amesteca din cand in cand, timp de vreo 5 minute. Se potrivesc de piper si sare, iar apoi se pun intr-un vas. Ca decor se foloseste verdeata. Se pot servi cu muraturi. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi retete vegetariene almette patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1975 viz    0 com
1354 viz    0 com
2314 viz    0 com
978 viz    0 com
1491 viz    0 com
1659 viz    0 com
1601 viz    0 com
2249 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1077 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020648 (s)