News Flash:

Cartofi taranesti cu malai - FOTO

11 Ianuarie 2012
4386 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

2 kg cartofi, curatati
2 linguri faina
3 linguri malai
5 linguri grasime de gasca, pentru aroma
5 linguri unt

Mod de preparare:


Se taie cartofii in sferturi, ar trebui sa obtii bucati egale, de 5 cm. Se fierb cartofii in apa cu sare, timp de 10 minute, incepand cu momentul in care apa a dat in clocot. Se scot din cratita si se scurg bine.
Se asaza cartofii intr-o cratita si se presara deasupra faina, malaiul si putina sare. Se acopera cratita cu un capac si se scutura bine, pentru a acoperi cartofii cu faina si malai si pentru a le zdrobi usor marginile.
Incalziti cuptorul la 190 de grade. Puneti untul si grasimea sau uleiul intr-o tava, care ar trebui sa fie suficient de mare, astfel incat toti cartofii sa incapa intr-un singur strat. Puneti tava in cuptor pentru 5 minute. Apoi rasturnam repede cartofii in tava si ii punem la copt pentru 30 minute, ii intoarcem odata, apoi crestem temperatura la 220 C si ii mai lasam 20 minute.
Cartofii taranesti, cu malai sunt recomandati de Craita.

Citeste si reteta cartofi crocanti cu malai.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Cartofi_taranesti_cu_malai1
cartofi faina malai unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2741 viz    0 com
1710 viz    0 com
4184 viz    0 com
1325 viz    0 com
2549 viz    0 com
1941 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1759 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026606 (s)