News Flash:

Cartofi taranesti

7 Aprilie 2011
1870 Vizualizari | 0 Comentarii
cartofi taranesti
Ingrediente: 1,5 kg cartofi, 4 cepe, 1 lingura boia dulce, 4-5 catei de usturoi, ulei sau margarina, 1 legatura de marar, sare, condiment pentru cartofi prajiti Preparare: Cureti cartofi si ceapa, pui cartofii la fiert, iar ceapa o tai marunt si o calesti in ulei. Presari peste ceapa sare condiment pentru cartofi prajiti si dupa ce s-a inmuiat, adaugi cartofii fierti si scursi bine. Pui si usturoiul pisat, presari boiaua si mai lasi mancarea pe foc aproximativ 5 minute. Cand e gata, o dai deoparte si presari verdeata tocata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

alune cartofi sos marinat vin rosu branza sarata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1874 viz    0 com
1945 viz    0 com
2874 viz    0 com
1309 viz    0 com
1406 viz    0 com
4858 viz    0 com
1558 viz    0 com
1497 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1770 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019077 (s)