News Flash:

Cartofi sarbesti

26 Aprilie 2011
2328 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi sarbesti
Ingrediente: - 4 cartofi mai mari - sare - piper - 6 catei usturoi - ulei de masline - 4 feliute unt Mod de preparare: Cartofii se taie feliute, dar nu de tot ca sa ramana cartoful intreg. Se ung cu mujdeiul de usturoi, se aseaza intr-o tava tapetata si unsa cu putin ulei si se aseaza pe fiecare cartof o feliuta de unt. Se pun in cuptorul preincalzit la 250 grade timp de aprox 20 minute, cand s-au rumenit putin se scot si se stropesc cu uleiul de masline dupa care se mai lasa 10 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi garnituri placinte
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2477 viz    0 com
2875 viz    0 com
1158 viz    0 com
1179 viz    0 com
3052 viz    0 com
1638 viz    0 com
1175 viz    0 com
5957 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1772 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013688 (s)