News Flash:

Cartofi picanti la cuptor

11 Iunie 2014
1611 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 cartofi
1 lingurita fulgi de ardei iute
1 lingura miere de albine
2 linguri ulei de masline
1 ceasca unt topit
3 catei usturoi
1 lingura mustar
cateva fire de patrunjel tocate
1 lingura suc de lamaie
sare
piper

Mod de preparare:

Cartofii ii fierbem in coaja pe jumatate. Daca sunt mici ii lasam sa fiarba 5 minute, daca sunt mai mari 7-8 minute. Ii curatam de coaja, ii taiem in sferturi. Cat timp se fierb cartofii preagatim intr-un bol dresingul: amestecam mustarul cu mierea, uleiul de masline, patrunjel tocat, sare, peperoncino, suc de lamaie si 1 lingura de apa.
Cartofii ii curatam de coaja, ii taiem in sferturi apoi, ii punem in bol si ii amestecam cu dresingul.
Ii asezam in tava, punem uleiul de masline peste ei, ii asezonam cu sare, piper si ii acoperim cu o folie de aluminiu. Ii coacem la 200°C timp de 30 minute, apoi fara folie pana se rumenesc.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete picante cartofi picanti retete cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1178 viz    0 com
1178 viz    0 com
2954 viz    0 com
2622 viz    0 com
3865 viz    0 com
1153 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1696 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027587 (s)