News Flash:

Cartofi pane umpluti cu cascaval si sunca - Crocanti la exterior si cremosi la interior

16 Septembrie 2016
9109 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

100 gr cascaval dat pe razatoare
8 cartofi
cateva frunze de patrunjel
2 cepe micute
2 linguri unt
2 linguri faina
200 gr sunca
1 ou mai mare
ceapa verde (optional)
sare
piper negru, proaspat rasnit

Mod de preparare:

1. Spala cartofii fierbe-i in coaja.
2. Scurge-i apoi de apa si curata-i.
3. Toaca marunt patrunjelul si ceapa verde.
4. Caleste usor ceapa si sunca in unt incins.
5. Amesteca patrunjelul cu sunca, ceapa verde si cascavalul.
6. Injumatateste cartofii si sobeste-i.
7. Pune miezul cartofilor in compozitia cu sunca si omogenizeaza.
8. Potriveste umplutura de sare si piper.
9. Umple cartofii cu aceasta compozitie, dupa care da-i prin faina, apoi prin oul batut si iar prin faina.
10. Prajeste-i. Sunt gata cand au prins o nuanta aurie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi pane cartofi umpluti cartofi prajiti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1671 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018615 (s)