News Flash:

Cartofi pane umpluti cu cascaval si sunca - Crocanti la exterior si cremosi la interior

16 Septembrie 2016
8612 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 gr cascaval dat pe razatoare
8 cartofi
cateva frunze de patrunjel
2 cepe micute
2 linguri unt
2 linguri faina
200 gr sunca
1 ou mai mare
ceapa verde (optional)
sare
piper negru, proaspat rasnit

Mod de preparare:

1. Spala cartofii fierbe-i in coaja.
2. Scurge-i apoi de apa si curata-i.
3. Toaca marunt patrunjelul si ceapa verde.
4. Caleste usor ceapa si sunca in unt incins.
5. Amesteca patrunjelul cu sunca, ceapa verde si cascavalul.
6. Injumatateste cartofii si sobeste-i.
7. Pune miezul cartofilor in compozitia cu sunca si omogenizeaza.
8. Potriveste umplutura de sare si piper.
9. Umple cartofii cu aceasta compozitie, dupa care da-i prin faina, apoi prin oul batut si iar prin faina.
10. Prajeste-i. Sunt gata cand au prins o nuanta aurie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi pane cartofi umpluti cartofi prajiti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1638 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020971 (s)