News Flash:

Cartofi pai la cuptor

11 Februarie 2013
2959 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cartofi curatati si taiati sub forma de pai
condimente
2 linguri ulei/kg. cartofi
verdeturi uscate
sare

Mod de preparare:

Prepararea este cum nu se poate mai simpla: asezam cartofii taiati intr-o tava tapetata cu hartie de copt, ii amestecam bine cu uleiul, sarea si condimentele, apoi dam tava la cuptor (200 grade pt. cca 20 min.).

Cartofi pai la cuptor recomandati de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi condimente ulei verdeturi uscate sare tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3968 viz    0 com
2270 viz    0 com
2485 viz    0 com
2802 viz    0 com
4139 viz    0 com
3963 viz    0 com
5399 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1721 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018802 (s)