News Flash:

Cartofi pai la cuptor

23 Iulie 2013
3877 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 g cartofi
2 linguri ulei de masline
sare

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 220 grade. Tapetam o tava cu hartie de copt. Taiem cartofii pai si ii asezam intr-un castron. Adaugam uleiul si sarea si amestecam cu mainile curate. Asezam cartofii in tava si bagam tava la cuptor timp de 20 minute. Reducem temperatura la 200 de grade si mai lasam la cuptor timp de 40 minute (ii intoarcem ocazional). Se servesc imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi castron cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1470 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021247 (s)