News Flash:

Cartofi noi la cuptor cu branza

24 Aprilie 2015
2905 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

cca 450 gr cartofi noi, spalati
2 linguri ulei
piper
sare
2 fasii de bacon
cca 100 gr branza cheddar data pe razatoare
cca 50 gr smantana
2 cepe verzi feliate

Mod de preparare:

Fierbe cartofii mai intai, apoi scurge-i de apa, pune-i intr-o tava gresata si apa usor pe ei cu o furculita. Stropeste-i cu ulei, potriveste-i de piper si sare si baga-i in cuptorul incins la 220 de grade Celsius, cam pentru 20 de minute. Intre timp, taie baconul in bucatele si pune-l la prajit. Cand sunt gata, scoate cartofii, presara branza cheddar si baga tava inapoi. Dupa cateva minute, timp in care branza s-a topit, pune cartofii intr-o farfurie, acopera-i cu smantana, bacon si ceapa verde si serveste-i.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive gustari calde cartofi cuptor cartofi noi retete incepatori
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2264 viz    0 com
19352 viz    0 com
9832 viz    0 com
9634 viz    0 com
4387 viz    1 com
3362 viz    0 com
4513 viz    0 com
2245 viz    0 com
1350 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1385 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021367 (s)