News Flash:

Cartofi noi la cuptor

6 Iunie 2012
2593 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg de cartofi noi
1 lingura cu unt
o legatura de ceapa verde
1 ceasca cu apa
sare
 
Mod de preparare:

Prima data spalam foarte bine cartofii, apoi ii punem in apa clocotinda, cu putina sare. Dupa 5 minute se scot, se scurg de apa si se asaza intr-o tava unsa cu un pic de unt si in care a fost pusa in prealabil ceapa taiata rondele. Se dau la cuptor acoperiti si se tin sa se rumeneasca. Se adauga o ceasca cu apa si se lasa la cuptor pana zeama scade de tot.
Cartofii raman foarte fragezi inauntru si rumeni pe afara.
 
sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi noi unt ceapa verde apa sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1377 viz    0 com
2645 viz    0 com
1420 viz    0 com
6106 viz    0 com
2239 viz    0 com
2801 viz    0 com
5259 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014755 (s)