News Flash:

Cartofi noi cu branza telemea

23 Mai 2014
1493 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

sare dupa gust
ulei de masline
boia dulce
patrunjel maruntit
2 fire de usturoi verde
1 ceapa taiata cubulete
2 fire de ceapa verde
1/2 cana de branza telemea rasa
2 maini de cartofi noi, micuti si spalati
8 oua

Mod de preparare:

Se spala bine cartofii noi si se taie in jumatati daca sunt micuti sau in 4. Se pune la incins putin ulei de masline si se adauga cartofii taiati. Se rumenesc cam 10 minute dupa care se adauga ceapa cubulete si se mai alsa la rumenit inca 5 minute. Sfat! Folositi o tigaie complet dn metal – fara maner din plastic – care se poate baga si la cuptor.

In cazul in care este ulei in exces, acesta se scurge. Se bat cele 8 oua intr-un bol separat si se adauga peste cartofi. Se maruntesc firele de ceapa si usturoi si se adauga si ele in tigaie. Se amesteca bine si se opreste focul. Presarati branza telemea rasa pe deasupra si bagati la cuptorul preincins la 180C pentru aprox. jumatate de ora. Serviti fierbinte..cu branza bolborosind..si cu boia dulce si verdeturi proaspete pe deasupra.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cartofi retete frittata retete garnituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1342 viz    0 com
1916 viz    0 com
1305 viz    0 com
2338 viz    0 com
1315 viz    0 com
1160 viz    0 com
1489 viz    0 com
1066 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1596 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022189 (s)