News Flash:

Cartofi la tava cu varza de Bruxelles

18 Februarie 2015
3530 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

200 gr varza de Bruxelles
440 gr cartofi mici
2 linguri otet balsamic
1 lingura ulei de masline
1 lingurita rozmarin uscat
piper
sare

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 220 de grade Celsius. Taie capetele la varza, apoi injumatateste-o. Taie in doua si cartofii. Spala totul, scurge, apoi pune intr-o tava, unge cu ulei de masline, adauga otetul, potriveste de piper, sare si rozmarin si amesteca. Baga tava in cuptor pentru 30-40 de minute sau pana cand se rumenesc cartofii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi tava retete post retete simple retete varza retete sanatoase
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

25325 viz    0 com
3674 viz    0 com
3861 viz    0 com
2735 viz    1 com
3573 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1603 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022002 (s)