News Flash:

Cartofi la cuptor cu toppinguri

10 Octombrie 2013
1533 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi la cuptor cu toppinguri
Ingrediente:

60g smantana
3 felii bacon tocate marunt
1 rosie tocata cubulete
1 avocado mic curatat si taiat cubulete
250g branza proaspata de vaca
420g fasole boabe alba (din conserva)
40g cheddar ras
4 cartofi mari (220g fiecare)
1 lingura chives tocate

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200C si spala cartofii frecandu-i cu o perie. Sterge-i bine si inteapa-i cu o furculita de cateva ori. Aseaza-i direct pe gratarul cuptorului si lasa-i la copt timp de 50-60 de minute, pana cand sunt moi la interior. Cresteaza fiecare cartof fierbinte in parte si presara in mijlocul lui unul din toppinguri: cu fasole si cheddar, cu branza de vaci, avocado si rosii sau un topping cu smantana, bacon prajit si chives. Condimenteaza cu sare si piper.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi copti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1759 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021873 (s)