News Flash:

Cartofi la cuptor cu pui si ciuperci

23 Noiembrie 2016
2373 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr ciuperci
400 gr piept de pui
1 lingura condimente amestecate in prealabil (cimbru, busuioc, oregano, piper, sare)
700 gr cartofi
100 gr branza rasa
400 gr smantana grasime 18%
3 linguri ulei

Mod de preparare:

Taiati pieptul de pui si ciupercile in bucatele.
Presarati peste acestea mixul de condimente si prajiti-le intr-o tigaie.
Curatati cartofii de coaja, taiati-i felii, fierbeti-i 7-8 minute, strecurati-i.
Luati un vas ceramic sau Jena si ungeti-i toti peretii cu unt.
Pe fundul acestuia asezati apoi ciupercile si pieptul de pui prajite anterior.
Deasupra asezati feliile de cartofi fierte partial.
Peste acestea intindeti smantana, apoi presarati branza rasa.
Acoperitiv vasul cu capac si dati-l in cuptorul preincalzit la 200 grade Celsius timp de 45 minute.
Cu 10 minute inainte de epuizarea timpului de gatire, scoateti capacul, lasand vasul neacoperit pentru ultimele minute de coacere.
Cartofii la cuptor cu pui si ciuperci se servesc calzi alaturi de o salata de cruditati.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi cuptor ciuperci cuptor
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1962 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019677 (s)